Klikk her hvis du ikke får opp menyen

 Litt om oss

Vi bor i landlige omgivelser i Svarstad, Lardal kommune i Vestfold fylke, hvor vi har startet et oppdrett av cocker spaniel. Vår erfaring med cocker spaniel startet i 1995 da Linda kjøpte sin første cocker spaniel som het Jesper. Jesper var en søt liten blue roan/tan hannhund. Linda's foreldre hadde kjøpt hans bror Emil. Jesper var en familie hund som var med bestandig.

Vi traff hverandre i 2002 og da falt Vidar pladask for Cockern også. Da Jesper begynte å bli gammel ønsket vi oss en ny hund, for et hus uten hund var noe vi ikke ønsket! Linda var den som søkte og lette på Internett etter en ny cocker, og det uten at Vidar var klar over det. Og en søndag Vidar kom hjem fra julebordet med jobben fikk han overrakt sin nye hund i armene! Og at det kom en gledeståre da kan vi ikke unnvære og ha med. Vi takker Tove Åse for at vi fikk denne flotte hunden! Og for at hun fortalte oss litt om utstilling slik at vi i alle fall vurderte å prøve en gang. Så når Leo var 7 mnd var vi på en uoffisiell utstilling i Eiker. Da stod vi der begge to helt grønne når det gjaldt utstilling, med en liten hund som konstant logret og sprang rundt i ringen som om han ikke hadde gjort noe annet. Og da dagen var omme hadde vi vunnet det som var og vinne for en liten hund på 7 mnd. Da vi kjørte hjemover denne dagen, ble det ikke snakket om i bilen på vei hjem, men denne lille hunden hadde tent en liten gnist i oss. Og det skulle vise seg å bli en brennende interesse for utstilling og cocker spanielen som rase for oss. Så vi er å treffe på utstillinger om du ønsker å slå av en prat.

Leo som valp

I 2006 kom et småbruk til salgs i Svarstad som passet oss perfekt. Det var et sånt sted vi hadde sett for oss for å starte en kennel og satse på oppdrett av cocker spaniel.


Copyright©Kennel Guldkrona